Bokföring

Vi hjälper er med den löpande bokföringen i ditt bolag. Vi arbetar i program som hanterar arbetsfördelning mellan byrå och kund på ett effektivt sätt. Utifrån dina egna förutsättningar och önskemål om arbetsinsats arbetsfördelar vi arbetet med den löpande bokföringen.

Bokslut

Vid året slut hjälper vi dig upprätta bokslut för ditt aktiebolag eller din enskilda firma. Vi avslutar bokslutsarbetet med en gemensam genomgång där vi belyser företagets ekonomiska situation. Vi upprättar en Årsredovisning för ditt aktiebolag och ansvarar för att den skickas in till Bolagsverket.

Lönehantering

Känns lönehanteringen i bolaget tidskrävande? Vi hjälper dig få kontroll på de lager och regler som gäller inom olika avtalsområden och hanterar ditt bolags löner från tidrapport till färdig lönespecifikation.


Bolagsbildningar

Funderar du på att bilda aktiebolag? Vi hjälper dig med dina funderingar samt bildandet av bolaget. Vi bildar ditt bolag och hjälper dig igenom hela processen hos Bolagsverket. När bolaget är registrerat ordnar vid med företagsregistrering hos Skatteverket rörande moms, F-skatt samt arbetsgivarregistrering.

Vårt pris för detta är 6.000:- ( I detta ingår Bolagsverkets avgift på 2.200:-)


Inkomstdeklarationer

Behöver du hjälp med upprättande av inkomstdeklarationen? Vi upprättar inkomstdeklarationer för allt från aktiebolag, enskilda firmor till privatpersoner. Vi deklarerar alla typer av verksamheter från skogsfastigheter till andra former av näringsfastigheter till rena tjänsteföretag. Är du delägare i aktiebolag så hjälper vi dig löpande med K 10 blanketten och löneunderlagsberäkningen för att du som delägare ska få en så fördelaktig beskattning som möjligt på de pengar du tar ut från ditt aktiebolag.